partner van Ownpower
Ignite2move

Ingrid Veling

Executive coach

Mijn Passie en Missie

Ik krijg mijn passie en inspiratie van de mensen waarmee ik werk, hun verhalen en hun persoonlijke en zakelijke uitdagingen.

Mijn missie is om getalenteerde mensen helpen hun doelen te laten bereiken en de vonk te kunnen zijn die hun professionele en persoonlijke groei in beweging brengt. Een groei die een positieve impact heeft op henzelf en op hun teams. Ik geloof dat ieder persoon, elk team en iedere organisatie hun ultieme (leiderschap-) potentie kan bereiken. Ik doe dit door mensen te helpen beperkende overtuigingen in te laten zien en te laten overwinnen, hun kracht te laten ontdekken en hun leiderschapsstijl te laten ontwikkelen.

Wie ben ik

De woorden die anderen gebruiken om mij te beschrijven zijn: ‘grounded’, pro-actief, het kunnen verbinden van zakelijke uitdagingen met mens gerichte oplossingen, creatief, een scherpe observator, goed kunnen luisteren en een professional.

Ik heb een afgeronde coach opleiding via het MMS Worldwide Institute en ben ICF/ACC gecertificeerd. Ik ben tevens gecertificeerd in een aantal instrumenten zoals: een cultuur scan “Organization Culture Identification (OCI)” van Human Synergetics, een leiderschapsassessment instrument, ook van Human Synergetics en een 360 feedback instrument van Assessment+. Ik heb ervaring met een breed scala van ontwikkel en leiderschaps- instrumenten die ik heb toegepast in mijn internationale HR carrière.

Mijn professionele achtergrond

Ik heb meer dan 25 jaar in de internationale financiele dienstverlening gewerkt, voornamelijk in senior HR posities. In deze hoedanigheid heb ik perioden van groei, fusies, het managen tijdens de financiële crisis, vele reorganisaties, innovatie initiatieven en een beursgang meegemaakt. In mijn functie van HR Directeur en Hoofd Leiderschapsontwikkeling/Talent Management heb ik het voorrecht gehad te kunnen werken met talentvolle leiders en medewerkers vanuit verschillende landen en met verschillende achtergronden, die het hoofd boden aan diverse uitdagingen. Daar bovenop heb ik een passie ontwikkeld voor het steunen van vrouwen in hun persoonlijke ontwikkeling met als doel een key positie te kunnen bekleden in de organisatie.