Samen Sterker?
Zet mensen in hun kracht!

Mark Stienen

Partner

Met meer dan 20 jaar ervaring als facilitator/ trainer op het gebied van leiderschap en organisatieverandering, heeft Mark gewerkt vanuit verbinding en de opvatting samen sterker.  Mensen en organisaties in hun kracht zetten, dat is het doel. Hierbij is het zijn passie om als mens-, maar zeker óók resultaatgerichte (bruggen)bouwer te fungeren.

Mark heeft ervaring opgedaan in een breed scala van omgevingen, van zakelijke dienstverlening bij een grote bank en een van de Big 4 kantoren tot overheid en de advocatuur. Na een periode van verschillende (interim) opdrachten bij gemeenten op het gebied van leiderschap en organisatieverandering, is hij eind 2015 gestart als zelfstandig ondernemer.

Het kleine stukje aarde waar Mark invloed op heeft, wil hij graag zo net iets mooier maken. Verander de wereld en begin bij jezelf!

De trainingen focussen zich op persoonlijke ontwikkeling en accountability. Het aantrekkelijke van the Accountability way is voor hem dat naast de persoonlijke en zachte kant het resultaat van de organisatie steeds centraal staat. Het samen sterker worden leidt dus ook nog eens tot resultaten.