De meest krachtige organisaties?
Daar neemt ieder zijn plek in

Marjanke Edeling

Founder & Partner

Positief, daadkrachtig en fijn mens, te vinden aan de rand van organisaties, in verbinding én scherp. Met focus op het versterken van zowel de organisatiedynamiek als de professional. Haar menselijke en resultaatgerichte werkwijze maakt dat Eigenaarschap soepel haar plek vindt en optimale impact heeft. Als dit gebeurt vanuit een Externe Mindset, dus een mindset met als uitgangspunt dat anderen er net zo toe doen als ikzelf, dan voelen mensen zich gezien en gewaardeerd en gaat het stromen in organisaties.
Als (voormalig) directeur, interim-manager, gecertificeerd business coach en leiderschapstrainer beschikt Marjanke over diep begrip van de systemen en dynamieken waar we ons in bevinden. Haar mildheid voor het verleden, nieuwsgierigheid naar wat zich momenteel aandient, en natuurlijke aandacht voor het potentieel van organisaties, maakt dat trainingen en begeleidingen tot maximaal resultaat leiden en gericht zijn op voorwaarts leren.
Ook eraan toe om een vruchtbare bodem te creëren in je organisatie zodat jullie potentieel nog beter benut wordt? Marjanke faciliteert het graag, bel gerust!