Vanaf nu ook in Nederland
Externe Mindset

Arbinger NL

Vaak proberen we dilemma’s zoals hieronder te verbeteren door mensen ander gedrag aan te leren. Dat leidt soms tot het gewenste gedrag en in veel gevallen ook niet. Waarom is dat? Gedrag kun en wil je pas echt veranderen als de bron van het gedrag ook verandert: de mindset. Met een verandering in mindset zal nieuw aangeleerd gedrag beklijven en creëer je het gewenste resultaat.

“Je hebt jouw collega hoog zitten en hebt hem/haar nu al voor de derde keer gevraagd iets voor jou op te pakken. Je hebt het zelf echt te druk. En toch gebeurt het maar niet. Hoe komt dat toch?”

“De resultaten vallen al een paar weken behoorlijk tegen en toch lijkt iedereen alles op orde te hebben en te doen alsof er met hun werk niets aan de hand is. Dat is toch eigenlijk vreemd?”

Herkenbaar? En is het tijd om beweging te realiseren?

Arbinger is wereldwijd leider in het ontwikkelen van een Outward Mindset en wij zijn trots dat Ownpower samen met partner Gooiconsult deze programma’s in Nederland mag vertegenwoordigen en inzetten.

Wil jij kennismaken met Arbinger en zien wat het voor jouw organisatie kan betekenen of ben je geïnteresseerd om als facilitator aan de slag te gaan? Kom naar een van onze ontbijtsessies, maak een afspraak of meld je aan voor een 2 daagse workshop. Zie ook  www.arbinger.nl 

Heb je een vraag?
Bel Marjanke Edeling
+31 (0) 651243612