Gecertificeerde mensen met directie
management en consultancy ervaring

Team

Ownpower is de officieel erkende partner in Nederland voor de Accountability (Eigenaarschap) programma’s die Culture Partners heeft ontwikkeld en voor de Mindset Change programma’s van The Arbinger Institute. De consultants van Ownpower hebben allen naast een brede ervaring op het gebied van management, training en coaching, uitgebreide training en begeleiding gevolgd om gecertificeerd te worden voor de Accountability programma’s en de Mindset Change programma’s.

Culture Partners USA
Al gedurende bijna 30 jaar heeft Culture Partners® USA klanten ondersteund door met haar bewezen aanpak meer accountability te creëren op individueel, team en organisatie niveau. Culture Partners is werelds meest succesvolle ontwikkelaar en aanbieder van prijswinnende Accountability trainingen en Cultuur verander programma’s. Voor meer informatie over Culture Partners klik hier.

Arbinger NL en The Arbinger Institute
In Nederland hebben we samen met The Arbinger Institute en Gooiconsult Arbinger NL opgericht, zodat we gezamenlijk deze Mindset Change programma’s in Nederland kunnen aanbieden. Ook The Arbinger Institute bestaat al rond de 30 jaar, en zij weten steeds weer op een vernieuwende en passende manier organisaties op het diepe niveau van mindset in beweging te krijgen. Klik voor meer informatie over Arbinger NL of The Arbinger Institute.

Ons team bestaat uit: