Even voorstellen
Karin de Wilde - Mooij

Nieuwe Partner Ownpower

Ownpower breidt verder uit. Graag introduceren wij jullie Karin de Wilde – Mooij, arbeids- en organisatiepsycholoog en trainer.

Haar overtuiging:

‘In gezonde, effectieve organisaties staat de mens centraal. En voor een succesvolle organisatieverandering en betere resultaten is het betrekken van medewerkers en teams bij alle processen een voorwaarde.’

Van jongs af aan is Karin gefascineerd door mensen en hun drijfveren. Zij heeft, veelal als consultant, bij uiteenlopende bedrijven en in verschillende disciplines gewerkt. In de tien jaar dat ze in Zuidoost Azië woonde, deed ze naast werkervaring waardevolle kennis op over andere culturen. In het trainerschap komen al haar kwaliteiten samen.

Als opdrachtgevers en collega’s Karin in drie woorden moeten typeren: energiek, positief en resultaatgericht. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling en (bedrijfs-)culturen in combinatie met haar verbindend vermogen maken dat zij mensen uit verschillende beroepsgroepen en uit alle lagen van de organisatie, weet mee te nemen. Zij zorgt ervoor dat de energie in individuen, en daardoor in teams, gaat stromen. Het draagt bij aan een positief werkklimaat en aan effectiviteit van teams en organisaties.