nieuwe huisstijl en
nieuwe naam!

Nieuwe huisstijl en nieuwe naam!

De nieuwe huisstijl van Partners In Leiderschap gebruiken we sinds eind 2016, een meer Nederlandse look & feel, die beter past bij ons als nuchtere betrokken begeleiders van verandering bij Nederlandse organisaties. Natuurlijk blijft inhoudelijk de kracht, de intentie en het succes van onze werkwijze ongewijzigd en we blijven werken zoals we dat het afgelopen anderhalf jaar gedaan hebben. En niet onbelangrijk, we hebben THE ACCOUNTABILITY WAY geïntroduceerd. Graag zetten we accountability verder op de kaart en laden we het op de positieve manier waar wij voor staan: De bewezen manier om het beste uit jezelf en je organisatie te halen.

Nu, begin 2017, komt er een volgende verandering aan, ook onze naam gaat wijzigen! Op 26 januari  gaan we deze bekend maken. De naam Partners In Leiderschap wordt vervangen door een naam waarmee we geen verwarring meer krijgen met onze Amerikaanse collega’s van Partners In Leadership. Immers alles wordt ondertussen heel makkelijk via het web vertaald.
De nieuwe naam is inmiddels gekozen, Acato is achter de schermen al volop met de aanpassing van de huisstijl bezig, en op 26 januari gaan we dat graag delen. Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom in Baambrugge.

Zie de agenda voor verdere details en aanmelding.