informeel ontmoeten, inspireren en
onthulling!

informeel ontmoeten, inspireren en onthulling!

Op donderdag 26 januari organiseren we een informele inspiratie bijeenkomst voor iedereen die een bovennatuurlijke interesse heeft in het doorontwikkelen van organisatie culturen én iets met accountability heeft. Zoals onze ontbijtgasten van de afgelopen jaren, onze klanten en natuurlijk anderen. Elkaar inspireren met eigen ervaringen onder het genot van een heerlijke voedzame en simpele hap en drankje gaan we zeker doen. Daarnaast gaan we ook 2 cases delen voor wie dat wil.

En er volgt een leuke onthulling, namelijk onze nieuwe naam!

Van oud naar nieuw… Nu zit het er echt aan te komen want…. naast de aanpassing van onze huisstijl volgt binnenkort ook een nieuwe NAAM!
We gaan Partners In Leiderschap vervangen door een naam waarmee we geen verwarring meer krijgen met onze Amerikaanse collega’s van Partners In Leadership. Immers alles wordt ondertussen heel makkelijk via het web vertaald.
De nieuwe naam is inmiddels gekozen, Acato is achter de schermen al volop met de aanpassing van de huisstijl bezig, en op 26 januari gaan we dat graag delen. Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom in Baambrugge.

Zie onze agenda voor verdere details en aanmelding.