Geslaagde inspirerende bijeenkomst en
de onthulling!

Geslaagde inspirerende bijeenkomst en de onthulling

Afgelopen donderdag 26 januari was het dan zover: in een informele setting hebben we accountability-ervaringen gedeeld met een mooie, inspirerende groep mensen die samen met ons een passie hebben voor het doorontwikkelen van organisatie culturen. Twee van onze klanten, Annemieke van Sanquin Plasma Products en Robbert van Agium Finance & Control deelden hun ervaringen en vertelden hoe zij persoonlijk en ook hun organisatie onze aanpak ervaren, wat het hen en hun omgeving brengt en welke obstakels gevoeld worden. Want kennis is pas macht als je het deelt!

En dat was niet het enige, want 26 januari 2017 was ook de onthulling van iets nieuws: de naam Partners In Leiderschap ging naar de achtergrond en maakte plaats voor een andere naam. Een naam die beter past bij wat wij willen bereiken. Als dank voor het delen kregen Robbert en Annemieke de primeur, op de foto zie je ze samen met de partners.

Want het is tijd voor………… Ownpower!

De partners van Ownpower – Edgar, Eline, Hylke, Marjanke, Monique en Robert – willen alle aanwezigen bedanken voor het meevieren van dit feestje en het bijdragen aan ‘The Accountability Way’.