MASTERCLASS
REIS LICHT IN TIJDEN VAN TRANSITIE

MASTERCLASS met Prof.Dr.Ir. Jan Rotmans

Zo net na de zomer zitten we veelal vol plannen. Daarom bieden we juist nu inspiratie én concrete ervaringen in de vorm van een Masterclass van een middag op 7 september 2017. Kort en krachtig, afgerond met een netwerkborrel zodat we onze ervaringen en ons eigen zoeken kunnen toetsen met gelijkgestemden.

Uitdagende tijden

Veel organisaties staan voor de uitdaging om een fundamentele shift te maken met hun bedrijfscultuur. Een cultuur die adaptief is, waar resultaten gehaald worden, waarin iedereen mee doet, in connectie met omgeving, die de duurzaamheidstoets doorstaat én meer werkplezier biedt.

Hoe zorg je als leider dat jouw organisatie deze beweging maakt? Reis licht in tijden van transitie!

Prof.dr.ir. Jan Rotmans en andere inspirerende sprekers

We vonden drie zeer boeiende sprekers bereid om invulling te geven aan deze Masterclass.

Prof.dr.ir. Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde aan de Erasmus Universiteit, weet de grote maatschappelijke systemen haarfijn te duiden en geeft ons handvatten voor zowel strategie als dagelijks handelen. Waarom moeten we lichter gaan reizen in deze tijden van transitie en wat brengt ons dat?

CEO Dick Hordijk van Agrifirm, de coöperatie van zo’n 17.000 veehouders en telers, heeft inmiddels ruime ervaring met cultuurverandering en deelt deze.
Net als Pieter de Geus, CEO van Sanquin Plasma Products en lid Raad van Bestuur Sanquin, ook hij deelt zijn ervaring met de diepgaande cultuuromslag waar zij inmiddels een jaar mee bezig zijn. Centraal staat het loskomen van detailsturing en ontwikkelen van leiderschap nieuwe stijl: inspirerend richting geven en actieve bijdrage door medewerkers middels accountability.

Deze Masterclass is bedoeld voor leiders die eraan toe zijn een (fundamentele) stap te maken met de cultuurontwikkeling van hun organisatie.

Bijzondere locatie: B. Amsterdam

De Masterclass vindt plaats in B.Amsterdam. Alleen al daar een middagje vertoeven is de moeite waard en zorgt gegarandeerd voor veel inspiratie en plezier. Tientallen start-ups zijn reeds gevestigd op deze bijzondere plek. Maar ook PWC, IBM, Red Bull en Heineken werken hier aan vernieuwende oplossingen. Op 7 september gaan de deuren voor jou open. Kom halen en brengen en doe nieuwe ideeën, inzichten en contacten op in dit vibrerende pand.

De praktische zaken

7 september 2017
15.00 – 19.00 uur
B. Amsterdam
Tickets kosten € 199. Inclusief het Management Boek ‘Het Oz Principe’.

 Bestel tickets

Ownpower organiseert de masterclass. Omdat wij geloven in de noodzaak tot inspirerende richting (missie/visie) en bewegingsvrijheid zodat ieders potentieel benut wordt om resultaten op een pro actieve manier te realiseren, waarbij werkplezier ook nog eens toeneemt. Zowel hoofd als hart worden hierbij aangesproken om te komen tot duurzame verandering.

Voor een van de programma’s die wij hierbij inzetten, Accountability, is onlangs de Nederlandse vertaling van het populaire management boek The Oz Principle verschenen. Samen met uitgever Business Contact bieden we iedere bezoeker aan de Masterclass dit boek aan.

 Masterclass 7 sept PDF

Masterclass Reis licht in tijden van transitie - Ownpower