Speciale masterclass voor HR professionals
En dan nu.... bedrijfscultuur!

MASTERCLASS ‘En dan nu…Bedrijfscultuur’

En…. Maak kans op 2 tickets voor The Stones! 

Ownpower verzorgt in samenwerking met de NVP een Masterclass, op zaterdagmiddag 30 september in Amsterdam, voorafgaand aan het optreden van The Stones. Deze Masterclass is speciaal bedoeld voor HR professionals van de NVP, én voor relaties van Ownpower! Het thema is “En dan nu.. Bedrijfscultuur!”. Centraal staan de mogelijkheden om vanuit HR beweging te brengen in de ontwikkeling van de bedrijfscultuur.

Via de NVP zijn er nog enkele kaarten beschikbaar voor de masterclass in combinatie met een toegangsticket voor het concert van The Rolling Stones. Mocht je alleen willen komen voor de masterclass dan kan dat natuurlijk ook, meld je dan aan via Ownpower. Ownpower verloot 2 Stones kaarten onder alle aanmelders voor deze masterclass, bekendmaking op 23 september!

Over de Masterclass

Met ‘meten is weten’ zijn we al heel veel wijzer geworden. We weten hoe tevreden onze medewerkers zijn, welke kleur ze hebben volgens verschillende methodieken, hoe gezond of ziek ze zijn en zo kunnen we nog even doorgaan. Al deze brillen, of noem het – net als The Rolling Stones – Filters, geven ons inzicht, maar brengen maar beperkt beweging.  Ondertussen verandert onze omgeving in rap tempo en wordt het appèl om (grote) bewegingen te maken steeds groter. Hoe draag je daar als HR-professional pro-actief aan bij?

Hylke de Cock (eigenaar Ownpower) geeft speciaal voor het NVP, voorafgaand aan het concert van The Stones, een Masterclass Bedrijfscultuur in beweging. Ownpower begeleidt bedrijven bij complete cultuurtransities waarbij de te realiseren visie en de te halen resultaten centraal staan. Maak tijdens deze masterclass kennis met een manier om écht in beweging te komen als bedrijf, resultaten te behalen en ook nog eens meer werkplezier te krijgen. We duiken in het diepere niveau van de Externe Mindset en maken het praktisch realiseerbaar. Dus GEEN FILTERS maar DOEN! Kom het zelf ervaren, want behalve theorie krijg je als HR-professional direct handvatten die je kunt toepassen in je eigen organisatie!

Schrijf je in via Ownpower voor deze Masterclass en maak kans op een ticket voor The Stones, die deze avond een spetterend concert geven in de Johan Cruyff ArenA. Op 23 september 2017 verloten we deze 2 tickets.

De praktische zaken

Agenda
14:30 uur: Inloop met koffie & thee
15:00 uur: Masterclass Hylke de Cock
16:30 uur: Borrel en aansluitend maaltijd
19:00 uur: Vertrek richting ArenA
19.30 uur: Aanvang voorprogramma
23:00 uur: Verwacht einde

Datum  30 september 2017; 15.00 – 18.30 uur
Locatie Masterclass: Pathe Arena, Amsterdam
Kosten:  Masterclass inclusief diner (excl Stones) € 50; inclusief een Stones ticket (via de NVP) € 170

Bestel tickets via Ownpower

Bestel tickets via NVP (incl Stones toegang)

Hylke de Cock heeft ruim 25 jaar ervaring in het managen en verbeteren van operationele processen. Hij leidde complexe transformatie projecten in multinationals in uiteenlopende industrieën, landen en functies zoals inkoop, supply chain, productie en verkoop. Gaandeweg is hij geïnspireerd geraakt door het duurzaam veranderen van organisaties door het actief betrekken van medewerkers en teams. Hij is ervan overtuigd dat een externe mindset, plus accountability van cruciaal belang zijn voor het succes van een organisatie ongeacht hun omvang, activiteiten of branche.