Mindset Change of
Accountability

Cultuur programma’s

We voeren de exclusieve licenties in Nederland voor de Accountability programma’s van Partners In Leadership en voor de Mindset Change programma’s van The Arbinger Institute. Beide zeer doordachte, bewezen, complete en doorontwikkelde programma’s die al door miljoenen mensen gevolgd zijn.

Accountability Mindset Change

Benieuwd naar welk programma voor jouw organisatie het beste past? Vaak zien we dat de meer klassiek georganiseerde bedrijven waarbij de focus ligt op resultaten halen zeer gebaat zijn bij de Accountability programma’s. De organisaties die meer de mens als uitgangspunt nemen voor hun succes, blijken over het algemeen meer gebaat bij de programma’s van Mindset change. Het risico van dit zo definiëren is dat we hokjes creëren, en dat is niet terecht want er zijn voldoende situaties waarin het van belang is om het juist anders te doen. Waar het om gaat, is dat we programma’s bieden en aanpassen zodat we voor elke situatie een optimaal passend traject bieden.

Zien, oppakken, doorpakken
Deze programma’s begeleiden we vanuit de jarenlange ervaring van ons team in Consulting, Coaching, Facilitatie én Directie/ Management. We doen dit op een pragmatische, open, inspirerende en resultaatgerichte manier vanuit voorbeeldgedrag, eigen kracht en betrokkenheid. Ook het perspectief van de toekomst en het aanbrengen van focus zijn elementen die we toevoegen.