The accountability way in 1 dag
open inschrijving

Open workshop Persoonlijke Accountability – 11 december 2019

  • 11 december 2019
  • 8:30 - 17:00 uur
  • Amsterdam

Je kent het vast wel, in zowel werk als privé omgeving: de toekomst vraagt je om meer verantwoordelijkheden te nemen, om meer initiatief te nemen, om helder voor doelen te staan en je talenten inzetten. Op welke manier ontwikkel jij je hierin? Ervaar je wel eens druk vanuit je omgeving? Zou je meer kansen willen benutten? Hoe neem je persoonlijk eigenaarschap voor datgene wat voor jezelf, voor het gezin, bedrijf of werkgever belangrijk is?

Voor het Persoonlijke Accountability programma kun je meedoen aan een open workshop van 1 dag. De workshops zijn geschikt voor iedereen, of je het nu voor jezelf doet of voor je organisatie. In een plezierige constructieve sfeer bieden we inzichten en tools, en gaan we er ook direct mee aan de slag!  Het biedt handvatten om mee verder te kunnen, in privé of organisatie setting, afhankelijk van de resultaten die je wilt behalen. Een gerichte vooropleiding is niet nodig, wel is het belangrijk dat wat we hier omschrijven, je aanspreekt.

Aan de slag
We gaan aan de slag met de vier stappen naar accountability. We leren (nog meer) oplossingsgericht denken & handelen door niet te vervallen in excuses, maar juist door boven de lijn te acteren wanneer het gaat om het halen van uw eigen doel of doelen.

In de workshops maken we gebruik van beproefde methoden die het leren versnellen. We passen dat wat we leren meteen toe in de praktijk. We krijgen inzicht in de eigen dynamiek en ervaren  alternatieven, praktisch gericht op eigen functioneren. We onderzoeken en oefenen in kleine groepen en leren van elkaar. Alles gericht op het versterken van eigenaarschap.

Materialen
Je ontvangt het complete werkboek, en het managementboek The Oz Principle. Ook krijg je toegang tot de online leeromgeving zodat je naderhand nog eens rustig diverse zaken kunt terugkijken.

Kosten
De kosten bedragen € 595 voor de gehele dag, inclusief werkboek, 45 dagen toegang tot online leeromgeving, lunch en exclusief BTW. Kom je samen, dan krijgt ieder € 75 korting. Indien je niet BTW plichtig bent, neem dan even contact met ons op.

Een van de deelnemers aan het woord: terugkijkend zie ik mijn deelname aan de open workshop als een cadeautje aan mezelf. Door de grote hoeveelheid tools die me gedurende de dag zijn aangereikt heb ik met een nieuw perspectief naar verschillende situaties kunnen kijken (zowel werk gerelateerd als privé). De interactie met de andere deelnemers was heel waardevol. 

Alleen jij kunt besluiten in je kracht te stappen om persoonlijk eigenaarschap te nemen, zodat je uitdagingen tackelt en de doelen bereikt die voor jou belangrijk zijn!

Aanmelden voor Open workshop Persoonlijke Accountability – 11 december 2019

Heb je een vraag?
Bel Marjanke Edeling
+31 (0) 651243612