Open klantenmiddag ‘Accountability’ – 7 nov 2018

  • 7 november 2018
  • 14:00 - 18:00
  • Huize Voordaan - Groenekan

De “Accountability’ filosofie is gebaseerd op de New York Times bestseller “Change the Culture, Change the Game” en biedt een baanbrekende strategie naar dynamische en actieve organisaties door eigenaarschap te creëren voor de gewenste resultaten. Accountability is een belangrijke stap in het doorontwikkelen van de bedrijfscultuur zodat je klaar bent voor flexibelere vormen van organiseren.

Tijdens dit event kies je een van de diepgaande workshops van 2,5 uur. We gaan voor verdieping precies daar waar jij zit.

Vandaar dat we 3 parallelle workshops bieden. Een voor directies en programma managers van onze bestaande klanten, een voor facilitators die incompany werken met accountability en een voor nieuw geïnteresseerden.

Centraal thema is om integratie van je cultuur verandering een boost te geven. Naast dat wij inzichten en ervaringen delen, is dit ook een uitgelezen kans om met gelijkgestemden ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Programma

14:00 uur – Ontvangst
14:30 uur – Workshop naar keuze
17:00 uur – Afsluitende borrel

Workshops 

CULTURE BOOST  – Directie

Hoe zorg je als directie dat je juist accountability als krachtig
hulpmiddel inzet bij je reorganisatie, je uitbreidingen, je groei etc.
We bieden je voortschrijdend inzicht, inspiratie en natuurlijk leren we ook van elkaar. De focus ligt op de verschuiving van bewustzijn naar doen.

INTEGREATION BOOST – Interne facilitators

Met de internal facilitators gaan we aan de slag met het pakken van je rol,
hoe doe je dat ten opzichte van je collega’s, kun je ook ongevraagd advies geven en hoe doe je dat op een manier die ook als helpend wordt ervaren.
We verdiepen bestaande kennis en gaan er nog wat aan toevoegen, waarbij uiteraard ervaren ook belangrijk is.

AWARENESS BOOST – Kennismaken met Accountability

Is Accountability nog volledig nieuw voor je, maar heb je wel interesse? We bieden ook een kennismakingsworkshop rondom het onderwerp. Dus ook jij bent van harte welkom! Nodig gerust iemand uit die nog niet eerder met Accountability heeft kennis gemaakt.

We ontmoeten je graag als onze gast. Introducees zijn van harte welkom, wel graag vooraf aanmelden.

 

Aanmelden voor Open klantenmiddag ‘Accountability’ – 7 nov 2018