Tijdens het ontbijten
kennis maken

Ontbijtsessie: dinsdag 13 december

  • 13 december 2016
  • 08:00 - 10:00 uur
  • Amersfoort

Leer ons en onze werkwijze kennen in ontspannen setting, samen met andere geïnteresseerden. We nemen je mee in de dynamiek van het versterken van Accountability, delen info en gaan ervaringen opdoen. Ondertussen genieten we van een gezond en lekker ontbijt. En om 10 uur stap je geïnspireerd je werkdag in.

Meld je hieronder aan of mail ons voor aanvullende info.

“Dank je wel voor de inzichtvolle bijeenkomst afgelopen vrijdag. Het was me een genoegen. Ook mijn dank aan de andere deelnemers voor de interactie.” Wim van Peperstraten, Director Digital Transformation & Global IT Sourcing a.i. at Philips

“Heel inspirerende ochtend, en duidelijk: ik heb een goed beeld wat het behelst. Het is de bedoeling dat dit door heel veel organisaties gedragen gaat worden, want het ruimt de ruis op, zorgt voor ruimte en… vruchtbare gronden, dus let’s go and spread the news!” 

“Prima sessie, smaakt naar meer!”

“Prettige eerste kennismaking met accountability, dit smaakt naar meer. In een ongedwongen setting wat hoofdlijnen en het kader besproken. Deze manier van denken en aanpassen is m.i. zeer goed toepasbaar in een  `vast geroeste omgeving`, waar iedereen wegkijkt van verantwoordelijkheden. De locatie sloot goed aan bij de sfeer van de meeting.” Marcel Oosterom, senior controller.

“Allereerst wil ik Monique en jou bedanken voor de perfect verzorgde ontbijtsessie van afgelopen vrijdagochtend. Jullie presentatie was heel helder en geeft een goed beeld van de gestructureerde aanpak die Partners in Leiderschap in het kader van ‘Accountability’ door de jaren heen ontwikkeld heeft. Mocht ik ergens in mijn netwerk de mogelijkheid zien om samen met jullie hiermee aan de slag te gaan, dan laat ik het weten!”
Paul van Berkel, Sparring-partner &  MfN-Registermediator, Van Berkel BedrijfsCheckup

Aanmelden voor Ontbijtsessie: dinsdag 13 december