Informatiemarkt ‘Team ontwikkeling ter performance verbetering’ – 20 september 2018

  • 20 september 2018
  • 16:30 - 20:00
  • Huize Voordaan, Groenekan

TEAMS AANJAGERS VAN VERBETERING ORGANISATIE PERFORMANCE?

Meer weten over de (on)zin van teamtrajecten? En hoe je met teams de organisatieperformance kunt verbeteren? Kom dan naar de deze interessante avond !

In samenwerking met partners belichten wij dit thema vanuit diverse hoeken, in de gemoedelijke sfeer van een avondmarkt. Struin rond, doe kennis op, bespreek mogelijkheden voor jouw team(vraagstukken) en ontmoet HR en business collega’s.

SAMEN WETEN WE MEER, SAMEN CREËREN WE MEER

Samen met GooiConsult, Bloomville, EMC Performance, Ownpower, Perflectie, ROI Institute Europe en Tulser geven wij een brede kijk op teams. Vanuit diverse modellen zoals Hackman, vanuit het perspectief van het meten van prestaties, het werkplek leren, 70-20-10, externe mindset, leerplatformen, online ondersteuning van leren en meer! De markt is tegelijkertijd een plaats om deze experts in leren en presteren te ontmoeten.

Business & pleasure
Deze avond combineren wij het nuttige met het aangename en is er een hapje en drankje, een gezellige ontmoetingsplaats en verrassende activiteiten.

Na een leerrijke avond vertrek je met nieuwe informatie over hoe teams kunnen verbeteren ten gunste van de performance van organisaties.

AANMELDEN

Aanmelden kan rechtstreeks via onze partner Gooi Consult. Wil je een introducée meenemen? Leuk! Iedere persoon dient wel even aangemeld te worden. De toegang is gratis.

Schrijf je in! 

Aanmelden voor Informatiemarkt ‘Team ontwikkeling ter performance verbetering’ – 20 september 2018