Burnouts en de relatie met bedrijfscultuur
Thema Ochtend

Thema Ochtend Burn-outs en de relatie met bedrijfscultuur

Afgelopen weken was het weer veel in het nieuws: het aantal burn-outs blijft stijgen, waarbij nu vooral jongeren een kwetsbare groep worden. Mogelijk herken je deze beweging ook in je eigen organisatie?

Als iemand in een burn-out situatie komt, ontstaat er vaak langdurig verzuim, wat naast de nodige emoties ook veel onrust, tijd, energie en geld kost, voor zowel betrokken medewerker, leidinggevende en collega’s. Kortom, hier geldt écht: voorkomen is beter dan genezen.

Hoe zorg je als leider en als organisatie dat het bij je medewerkers niet tot een burn-out situatie komt? De sleutel ligt voor een aanzienlijk deel in de handen van jou als leidinggevende, en in de fundering van je organisatie, de bedrijfscultuur.

We laten je graag ervaren hoe je met het internationaal bewezen cultuur ontwikkelprogramma Externe Mindset van Arbinger kunt bouwen aan een duurzame en gezonde bedrijfscultuur, want het kan echt! En sneller dan je denkt. Voorbij silo-vorming en ik-gerichtheid, richting samen-werken en gezamenlijk resultaten bereiken. We zijn eraan toe.

Waar begin je… inderdaad bij jezelf! Kom naar onze Thema ochtend op 27 maart aanstaande en je krijgt de eerste handvatten mee om direct aan de slag te gaan met een gezonde bedrijfscultuur.


Programma
9:00 Inloop

9:30 – 12:00 Programma

Locatie
The Studio – Wicked Grounds Amsterdam

Deelname
€ 75,- (inclusief Arbinger boek naar keuze)

 

Meer info & Aanmelden